Om os

NALIA CPH er et danskejet firma, som går op i den enkelte person. Vi sælger produkter til dig der vægter skønhed og velvære højt og måske ikke ønsker at betale de høje priser ved de fleste danske klinikker.

Vi har en mission om at skabe produkter som alle har råd til. Derfor har vi nu gjort det muligt for dig at skabe din helt egen hjemmeklinik og spare pengene du normalt ville have brugt ved en klinik ude i byen. Samtidig med at du kan opnå de samme resultater. Vores produkter er udviklet i et design der gør at det ikke er pinligt at have dem til at stå fremme - ja, vi vil faktisk ligefrem sige at man kan bruge dem som pynt, hvis man må virke lidt selvsikker - spøg til side. De fleste af vores produkter kan man have i lommen eller i tasken, så man hele tiden kan få en behandling når man føler at man har brug for det. Hvad end det er hjemme i sofaen, i flyet, eller på arbejdspladsen.

Hos NALIA CPH går vi op i at være innovative, og adskille os fra vores konkurrenter. Derfor arbejder vi hele tiden på at skabe nye produkter til vores kunder. Vi vil gerne tilbyde noget innovativt, så der hele tiden er forskellige ting at vælge imellem. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få meddelelser hver gang vi udgiver nye produkter og gode tilbud.