Læs om hvordan Katrine fik en flottere hud

Jeg havde været 2 uger i Kroatien, var blevet ret solbrændt, så jeg manglede noget hudcreme. Jeg fik en annonce fra NaliaCopenhagen og gav dem et forsøg, det har jeg ikke fortudt, nu benytter jeg dem altid og de hjælper mig til en sundere og flottere hud.

Da jeg kom hjem fra Kroatien var mit primære mål at jeg skulle have min sunde hud tilbage, efter at jeg var blevet solbrændt på ferien. Jeg gav NaliaCopenhagen et forsøg, og fandt ret hurtigt ud af, at det var det jeg skulle bruge fremover. Deres olier er super lækre, og de hjælper en til at få en både sundere og flottere hud. Derudover har de en suverænt god kundeservice som kan hjælpe en i den rigtige retning med hvilke olier man skal bruge alt efter hvordan ens hud har det. I mit tilfælde var det at jeg havde solbrændt hud. Jeg var lidt i tvivl om hvilken creme jeg skulle bruge, og kontaktede derfor deres kundeservice som hurtigt hjalp mig i den rigtige retning.

Efter jeg prøvede NaliaCopenhagen's produkter første gang, har jeg ikke brugt andet. Derudover har jeg anbefalet dem til alle mine veninder, og kan kun anbefale alle andre også at bruge NaliaCopenhagen.